Stjerneindkøb scorer i uafgjort Madrid-derby

20/08/2014

James Rodriguez, en af de helt store oplevelser ved sommerens fodbold-VM og ny spiller i Real Madrid, var tæt på at blive dagens mand i skysovs i tirsdagens første opgør i den spanske Super Cup.

Colombianeren scorede 10 minutter før slutfløjtet til 1-0 mod Atlético Madrid. Men det lykkedes udeholdets Raul Garcia at udligne til 1-1 og sikre de forsvarende ligamestre et fint udgangspunkt inden fredagens returopgør på Vicente Calderon.

Det er dog formentlig ikke den sene udligning, der bekymrer Real Madrid mest. I pausen udgik Cristiano Ronaldo - angiveligt med den samme type knæskade, som holdt ham ude i slutningen af den seneste sæson.

Ronaldo blev erstattet af James Rodriguez, som viste den målfarlighed, der gjorde ham til topscorer ved VM. Scoringen kom efter fint forarbejde af blandt andet tyske Toni Kroos, der også er en af den traditionsrige spanske klubs nyerhvervelser.

Efter målet viste Atlético Madrid dog noget af den fight og ærgerrighed, som kendetegnede klubben sidste sæson. Holdet giver aldrig op, og med to minutter igen kunne Raul Garcia efter et hjørnespark sende bolden i mål til slutresultatet.