Stjernekok røg joints foran sine børn

Skeletterne fortsætter med at vælte ud af skabet hos tv-kokken Nigella Lawson, som lige nu er hovedperson i et retsdrama mellem hende selv, eksmanden Charles Saatchi og parrets to tidligere assistenter.

I retssagen, som i disse dage løber af stablen i Isleworth Crown Court i London, står den tidligere assistent Elisabetta Grillo sammen med sin søster anklaget for at have misbrugt Lawson og Saatchis økonomiske midler under deres mangeårige ansættelse hos det celebre par.

Ifølge søstrenes forsvarer fandt deres overdådige forbrug sted i bytte mod stilhed om stjernekokkens narkotikamisbrug. Og det tog blandt andet form af hashrygning foran Lawsons to børn, Cosima og Bruno, fortæller Elisabetta Grillo i dag i retten. Det skriver Female First.

- De sagde, at hun røg cannabis sammen med dem. Hvis hun ikke kunne sove, gik hun nedenunder og røg. De sagde, at det "hjalp mor", fortalte den 41-årige Grillo og tilføjede, at børnene var i den tro, at hash'en var deres mors medicin.

Udover Nigella Lawsons hashsmisbrug diskede den tidligere personlige assistent også ud med hemmeligheder om kokkens kokainvaner.

- Hun tog kokain måske hver tredje dag. Regelmæssigt, i hvert fald. Ikke kun en enkelt gang, det er helt sikkert, sagde hun ifølge Female First i retten. 

Ifølge Lawson selv har hun kun taget kokain syv gange. Hun har dog vedkendt sig, at hun har røget en del hash i det sidste år af hendes plagede ægteskab med den 70-årige Charles Saatchi. 

Parret gik fra hinanden i sommer efter en avis offentliggjorde billeder af en dramatisk episode på en fortovscafé, hvor Saatchi angiveligt tog kvælertag på Lawson.

Newspaq

 

Dagens Gossip