Stjernekomiker donerer formue til skolebørn

Upassende, sexfikseret og mandschauvinistisk.

Det er tre ord, som mange mennesker ville bruge om den kontroversielle "Family Guy"-skaber Seth MacFarlane. Men det viser sig, at han også har en mere medmenneskelig side.

Han har nemlig valgt at donere en million dollars, hvilket svarer til over fem millioner kroner, til "Reading Rainbow" Kickstarter-projektet. Det er et projekt, der vil gøre bøger tilgængelige for alle børn, og velgørenhedsprojektets chef, LeVar Burton, er glad for komikerens generøsitet.

- Denne donation hjælper virkelig til, at vi kan sikre, at også den næste generation elsker at læse. Og det er ikke nogen lille ting! Du har en stor pengepung Seth, men du har et endnu større hjerte, siger Burton til MacFarlane i en video på velgørenhedsprojektets hjemmeside.

Målet for LaVar Burton var at få samlet en million dollars, og det fik han hurtigt klaret på grund af donationen fra den tidligere Oscar-vært MacFarlane.

- Før I går ud og spreder ordet omkring projektet, så lad mig lige takke mig ven Seth for hans fantastiske generøsitet. Med hans hjælp kan vi gøre en kæmpe forskel for en hel generation af børn. Og det er kæmpestort!, siger LaVar Burton.

Newspaq

 

Dagens Gossip