Stjerner begræder kvindelig komikers død

Den rapkæftede kvindelige komiker, modeanmelder og tv-vært Joan Rivers døde torsdag, og siden er det strømmet ind med kondolencer og hyldester til den farverige kvinde fra både danske og udenlandske kendte.

Blandt de mest prominente kondolencer er Israels premierminister Benjamin Netanyahu, som værdsætter Rivers talent og tro:

- Joan Rivers fået millioner af mennesker verden over til at grine, og så var hun stolt af sin jødiske baggrund og støtte af staten Israel. Vi vil savne hende dybt, siger magtmanden.

Talkshow-værterne David Letterman og Ellen DeGeneres anerkender Rivers forgang for kvinder i komik.

- Her er en rigtig pioner for andre kvinder, der drømmer om at blive komikere, skriver Letterman, og DeGeneres tilføjer:

- Hun banede vejen for så mange af os.

Også kendte, som Rivers har langet ud efter, mindes hende:

- Rivers fortalte mig en gang, jeg lignede en luder. Jeg elsker dig, skriver skuespillerinden Rose McGovern, mens skuespiller Hugh Jackman erindrer:

- Joan fattede ikke, hvordan jeg nogensinde havde scoret en kvinde med det kluns, jeg gik i.

Også danskere begræder Rivers død.

- "Joan" og "Rivers" er de eneste to ord, du nogensinde behøver, hvis nogen påstår, at kvinder ikke kan være sjove, skriver den danske komiker Lasse Rimmer på Twitter.

Komikeren døde som følgerne af en stemmebåndsoperation, hvor hun holdt op med at trække vejret og endte i koma.

Rivers efterlader sig datteren Melissa Rosenberg, som hun har haft et realityshow med.

- Min mors største fornøjelse i livet var at få folk til at grine. Selv om det er svært at gøre lige nu, så ved jeg, at hendes sidste ønske var, at vi hurtigt skal komme til at grine igen, skriver Rosenberg om sin mor, der blev 81 år gammel.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip