Stjerner genindspiller julesang mod ebola

En parade af superstjerner har aktivt meldt sig ind i kampen mod den dødelige ebola-virus, der for tiden hærger Vestafrika.

Musikere som blandt andre Bono, Sam Smith og One Direction udgør nemlig Band Aid 30, som har lavet en ny coverversion af det legendariske Band Aid-nummer "Do They Know It's Christmas?". Og sangens overskud går til at bekæmpe virussen, der indtil videre har taget livet af over 5000 mennesker på verdensplan.

Det skriver BBC.

Teksten til nummeret er lavet en lille smule om i forhold til originalen, og Bob Geldof, som i 1984 skrev den oprindelige sang, står også bag den nye version.

Foruden Geldof er U2-frontmanden Bono den eneste kunstner, som medvirker på både den oprindelige version og den nye ebola-julesang.

Store stjerner som blandt andre David Bowie, Phil Collins og Sting sang med på originalsangen fra 1984, mens nutidige superstjerner som Ed Sheeran, Chris Martin og Disclosure er med på Band Aid 30-produktionen.

Se stjernernes cover af sangen her: https://www.youtube.com/watch?v=zaf88ichm3o#t=0m16s

Og den originale version af nummeret her: https://www.youtube.com/watch?v=bjQzJAKxTrE

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip