Stjerner i chok og sorg over Princes død

En lang række stjerner og kunstnere tyede torsdag til Twitter og Facebook med deres reaktioner på nyheden om, at det musikalske ikon Prince er død.

- Han ændrede verden! En sand visionær. Hvilket tab. Jeg er knust, skriver et andet af musikkens helt store navne, Madonna.

- Jeg er rystet og knust. Jeg talte lige med ham i aftes. I dag sørger Jada og jeg sammen med jer alle over tabet af en smuk poet, en sand inspiration og en af de mest storslåede kunstnere, der nogensinde har prydet denne jord, skriver skuespiller Will Smith på Facebook.

- Hvil i fred, vores kære elskede Prince. Tårer og kærlighed på vores turbus. Jeg vil aldrig glemme min bror, skriver Nile Rodgers, der er Princes tætte musikalske samarbejdspartner gennem mange år.

- Lammet. Rystet. Det kan ikke være virkeligt, skriver en af popmusikkens store stjerner, Justin Timberlake.

- Og bare lige sådan ... mistede verden en masse magi. Hvil i fred, Prince! Tak for at have givet os så meget, skriver sangerinden Katy Perry.

- Hvil i fred, Kong Prince. Tak for at have inspireret mig til først og fremmest at være musiker og bruge dette redskab til at heale mennesker, skriver rapperen Wyclef Jean.

- Et stort tab for os alle! Sikke et geni! Jeg er målløs, skriver skuespilleren Samuel L. Jackson.

- Prince var intet mindre end en musikalsk helt. Hans musik vil med sikkerhed leve for evigt, skriver sangerinden Anastacia.

- Jeg er såååå ked af det lige nu. PRINCE kan ikke dø, lyder det fra rapperen Ice-T.

- Han var en kæmpe. Min dybeste medfølelse til hans familie, venner og fans, skriver rockbandet Kiss' forsanger, Gene Simmons.

- Prince er væk. Musikken har mistet en stor personlighed. En mindre funky verden. Jeg vil ikke tro det, skriver Simon Le Bon, forsanger i Duran Duran, som var et andet af 1980'ernes store navne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip