Stjerner til Restaurant Dannebro i Middelfart

Skrevet af Elo Christoffersen

07/11/2012

Dagens topnyheder

Restaurant Dannebro på Comwell Kongebrogaarden i Middelfart har fået tildelt to ud af tre stjerner i 2013-udgaven af Den Danske Spiseguide.

Da Comwell i foråret 2011 overtog driften af hotellet genåbnede det med en ny eksklusiv a la carte restaurant, der serverer gourmetmad i særklasse. Efter bare halvandet år har restauranten nu fået en fornem anerkendelse, der placerer restauranten i selskab med bl.a. Fakkelgaarden, Svineriet, Miro og L’Altro.

- Vi er utrolig stolte af, at vi på så kort tid har formået at løfte niveauet i restauranten, fortæller hotelchef Rene Dueholm Caspersen, der i 2011 begyndte som restaurantchef på hotellet, inden han blev udnævnt til hotelchef tidligere i år.

- Dette er virkelig en cadeau og et skulderklap til det hårde arbejde alle på hotellet og i særdeleshed personalet i køkkenet og restauranten yder hver eneste dag, uddyber hotelchefen.

Siden september 2012 har Thomas Grunddal Jørgensen overtaget stillingen som restaurantchef i Dannebro og han lægger ikke skjul på, at ambitionerne for restaurantens fremtid er høje.

Spiseguiden er udgivet siden 1978 og indeholder information om det bedste indenfor den danske gastronomiske verden, mad & vine, restauranter af enhver art - alle kendetegnet ved høj kvalitet.