Stjernerne sørger over Robin Williams' død

Nyheden om skuespiller Robin Williams' død får hans tidligere kolleger og venner til at udtrykke deres sorg på de sociale medier.

Blandt andet har den amerikanske komiker Kathy Griffin lagt et billede ud af sig selv sammen med Williams på sin Twitter-profil, mens komiker og tv-vært Ellen DeGeneres skriver farvel til stjernen.

- Jeg kan ikke fatte nyheden om Robin Williams. Han gav så meget til så mange mennesker. Jeg er knust, skriver DeGeneres på Twitter.

Også Steve Martin, der har arbejdet sammen med Williams, begræder nyheden.

- Jeg kunne ikke være mere chokeret over tabet af Robin Williams, menneske, stort talent, skuespilkollega, en oprigtig sjæl, skriver han på det sociale medie.

Det samme gør Hollywood-legenden Morgan Freeman.

- Hvil i fred, Robin Williams. Hvilket tab. Han er her ikke længere, men vil aldrig blive glemt.

En hyldest kommer også fra stjernen Goldie Hawn.

- Åh Robin ... Vores hjerter er knust. Hvil i fred, skat. Vi elskede dig, lyder hendes besked.

Nogle kendisser citerer kendte replikker fra Williams' repertoire, mens andre skriver, at en del af deres barndom er død med Robin Williams.

Unge Miley Cyrus lader tårerne få frit løb.

- Jeg kan ikke håndtere Robin Williams-nyheden. Jeg har aldrig grædt over en, jeg aldrig har mødt, men jeg kan ikke stoppe nu, skriver sangstjernen efterfulgt af flere grædende smileyer.

Den 63-årige Robin Williams blev fundet død i sit hjem i Californien midt på dagen mandag lokal tid.

Han vandt i 1998 en Oscar for sin rolle i filmen Good Will Hunting og har sat et massivt aftryk på amerikansk film. Blandt andet er han også på rollelisten i klassikeren Døde Poeters Klub og komedien Mrs. Doubtfire.

Politiet formoder, at der er tale om selvmord.

/ritzau/

 

Dagens Gossip