Stjerners trænere slås på ord forud for boksebrag

Hovedpersonerne Floyd Mayweather og Manny Pacquiao, der lørdag møder hinanden i et historisk boksebrag, har undladt at provokere og svine hinanden til i dagene op til selve kampen, selvom de verbale hug er nærmest en lige så integreret del af boksning som gong-gongen.

Men hvor bokselegenderne holder igen med at fornærme hinanden, har deres trænere påtaget sig opgaven.

Freddie Roach, der står i Manny Pacquiaos hjørne, og Floyd Mayweather Sr. fra den modsatte lejr har et forhold til hinanden, der af Reuters beskrives som olie og vand.

- Jeg hader ikke Mayweather Sr., jeg hader bare hans digte, siger Roach om sin rivals ofte slagkraftige digte om sin boksers modstandere i ringen.

Kommentaren falder på et pressemøde i spillebyen Las Vegas, hvor kampen skal udkæmpes.

Her retter han samtidig kritik af, at Mayweather-lejren endnu ikke har afleveret boksehandsker til test forud for braget. Ifølge Roach handler det om at sikre, at Mayweathers håndlavede handsker vejer det tilladte.

Den kommentar giver Mayweather Sr. dog ikke meget for.

- Boksehandskerne er ikke et problem, for Manny har den samme slags handsker. Frygt er, hvad det er, siger han.

- Pacquioas lejr bliver ved med at tale om, hvor bange Floyd var i fem år, men det var dem, der var bange. Vi frygtede intet, fortsætter Mayweather Sr.

Begge lejre påstår, at de har fundet opskriften på sejr. Mayweather Sr. forudser kort proces og hintede et muligt knockout, mens Pacquiaos hjørne spår kampen til at gå 12 runder.

Kampen mellem de to hårdtslående stjerner, der bliver bokset i MGM Grand-hotellet, er historisk stor målt ud fra det økonomiske parameter.

Mens Mayweather har vundet 47 ud af 47 kampe som professionel, har Pacquiao fem nederlag og to uafgjorte på sin rekordliste i 64 kampe.

/ritzau/Reuters

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip