Stjernes mor raser efter aflyst optræden

admin

425 uger siden

|

19/05/2016

Dagens topnyheder

Problemerne fortsætter med at hobe sig op for sangerinden Kesha, der nu får støtte fra sin mor, Pebe Sebert, efter at sangerindens planlagte optræden ved dette års Billboard Music Awards pludseligt er blevet opsagt.

Ifølge E! News har produktionsselskabet Dick Clark Productions, som producerer Billboard Music Awards, i en udtalelse for nylig tilkendegivet, at Kemosabe Records, der er grundlagt af Dr. Luke, havde givet Kesha skriftlig tilladelse til at optræde ved arrangementet, men efterfølgende har pladeselskabet trukket tilladelsen tilbage.

Og den pludselige aflysning har nu gjort sangerindens mor godt og grundigt tosset.

- Ville det ikke være rart, hvis andre artister støttede Kesha og nægtede at optræde, hvis hun ikke får lov til at synge, tweetede sangerindens mor blandt andet.

Billboard Music Awards finder sted 22. maj, og det var meningen, at Kesha skulle give sin første koncert på tv, efter at hun i 2014 indledte en retssag mod sin tidligere producer Dr. Luke og blandt andet anklagede ham for seksuelle overgreb.

Men nu er "Tik Tok"-sangerindens kontrakt om en optræden blevet ophævet, og det fik også moren til at vende sin vrede mod den dommer, der i øjeblikket varetager datterens retssag.

- Bliver Keshas konstitutionelle rettigheder krænket nu, dommer dame? Bør enhver voksen kvinde have en mands tilladelse til at gøre, hvad hun elsker?

- Tror du, at der er én mandlig sanger, som nogensinde kunne blive frataget retten til at synge til Billboard Awards af en anden mand? Hvor meget mere offentlig mishandling skal min datter finde sig i, før nogen siger 'nok er nok', tweetede Pebe Sebert desuden.

Dr. Luke og hans pladeselskab har endnu ikke kommenteret historien, og på de sociale medier tilkendegav Kesha tirsdag, at hendes optræden intet ville have at gøre med hendes verserende retssag mod Dr. Luke.

I erklæringen fra produktionsselskabet skriver Dick Clark Productions endvidere, at selskabet håber på, at Dr. Lukas selskab og sangerinden kan komme til en overensstemmelse, så sangerinden trods alt får lov til at optræde.

Se Keshas udmelding her: https://www.instagram.com/p/BFhqSlCu1ZR/

Se nogle af Pebe Seberts tweets her: https://twitter.com/grannywrapper/status/733002535477334016

Og her: https://twitter.com/grannywrapper/status/733001402075746306

/ritzau/FOKUS