Stjernesanger: Skandaler gør Bieber bedre

Det er nok de færreste, der tror på, at spirituskørsel, vandalisme og anholdelser gør noget godt for en musikers karriere.

Ikke desto mindre tror den 36-årige sanger Usher på, at Justin Biebers utallige skandaler gør ham til en bedre musiker.

Det skriver The Guardian.

- Enhver kunstner har fejl og mangler i deres liv og deres karriere. Hvis du vil opnå noget i dit liv, er du også nødt til at opleve hårde tider, og jeg tror, at historien om Justin Bieber kun lige er begyndt. Vi har ikke set det fulde udbytte af hans talent, siger den amerikanske sanger.

Og på trods af den unge canadiers mange ukloge beslutninger mener Usher stadig, at Bieber er en vigtig og relevant kunstner.

- Hans skandaler tilfører dybde og inspiration, og de giver virkelig hans karriere substans, siger "You Make Me Wanna"-hitmageren.

Usher fungerer som en slags mentor for Justin Bieber, og han kan godt være hård mod canadieren, når der er brug for det.

- Jeg krammer og kysser ham, når han fortjener det, og jeg slår ham hårdt i brystkassen, når han fortjener det, udtalte Usher således til Daily Mail i oktober.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip