Stockholms lufthavn er delvist evakueret

To ud af tre fingre i terminal fem i lufthavnen Arlanda ved Stockholm er evakueret på grund af bombetrussel, oplyser politiet.

Politiet har været tilbageholdende med oplysninger om bombetruslen.

- Politiet undersøger en trussel mod et fly i Arlanda, men jeg kan ikke sige mere nu. Vi har personale på plads og er ved at undersøge det, siger politiets talsmand, Kjell Lindgren.

TT skriver, at det tilsyneladende drejer sig om et SAS-fly og et fly fra Germanwings.

- Der blev slået alarm hos politiet klokken 08.53, da der skulle være fremsat bombetrusler mod to fly ved terminal fem, skriver Expressen.

En passager siger, at han sad i et fly, der skulle til at lette, da det var blev stoppet på grund af en bombetrussel mod et andet fly i nærheden.

En passager, Johan Ejermark, siger, at et fly til København er blevet forsinket og derfor er flyttet til en anden gate.

- Her er øjensynligt meget roligt. Vi har blot fået at vide, at der ikke bliver bragt bagage om bord i flyene indtil videre, siger han til Expressen.

Aftonbladet skriver, at en person skal have fremsat en bombetrussel mundtligt. Avisen skriver, at mistanken er koncentreret om et stykke bagage.

/ritzau/TT

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip