Støjberg: Venstre vinder ved at tale politik

Det går bedst, når Venstre og blå blok taler politik som håndværkerfradraget i valgkampen.

Det siger Venstres politiske ordfører, Inger Støjberg, om Voxmeters meningsmåling for Ritzau, hvor Helle Thorning-Schmidt (S) kun støttes af 79 mandater som statsminister, mens 96 mandater står bag Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen.

- Når vi snakker politik, går det godt for os. Det er en vigtig lære for alle politiske partier. Især i en tid, hvor Socialdemokraterne bruger kræfterne på at kritisere os frem for at fremlægge deres egen politik, siger Inger Støjberg.

Hun skoser Socialdemokraterne for at køre annoncekampagnen "Skal du betale Løkkes regninger?". Den kritiseres for at være amerikaniseret, så Socialdemokraterne mere går efter manden, Lars Løkke, end efter hans politik, offentlig nulvækst.

Spørgsmål: - Nogle vælgere stejler måske over, at Venstre går meget hårdt efter statsminister Helle Thorning-Schmidt for at give fejlagtige oplysninger efter terrorangrebet mod synagogen i København?

- Det er jo en politisk sag. Og det er en meget alvorlig sag, fordi den handler om sikkerheden før og efter terrorangrebet. Det er udelukkende en politisk diskussion, siger Inger Støjberg.

Hun venter et meget tæt valg trods blå bloks store føring i meningsmålingerne over SR-regeringen og venstrefløjen.

Venstre vil fremlægge sine politiske udspil som løftet om at forlænge håndværkerfradraget, siger hun.

- Vi vil fortsat fremlægge vores politik. Det skal vi vinde på og ikke på alt mulig andet, siger Inger Støjberg.

Hun vil ikke love at nedlægge regionerne, som K, DF og LA gør.

- Vi er parat til at se på, hvordan man indretter den offentlige sektor bedst. Det gælder selvfølgelig også regionerne, men det beror på en analyse, siger Inger Støjberg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip