Støtter til X Factor-dommer i sorg

Selvom man er en granvoksen mand, er støtten og de medfølende ord tiltrængte, når man pludselig skal håndtere sorgen over at miste en forælder.

Kondolencerne er da også allerede strømmet ind på det sociale medie Twitter, efter den britiske X Factor-dommer Simon Cowell søndag mistede sin mor.

Her skriver tidligere finalister og vindere fra den populære talentkonkurrence til Cowell og udtrykker deres medfølelse med den 55-årige dommers tab.

- Jeg sender min gamle mentor og ven en tanke i denne sørgelige tid, skriver Stevi Ritchie, der medvirkede i den seneste sæson af den engelske udgave af X Factor.

Vinderen fra 2013 Sam Bailey kondolerer ligeledes med ordene "Himlen har modtaget en ny engel", mens den tidligere finalist Lloyd Daniels skriver, at han er virkelig ked af at høre de triste nyheder.

En talsmand for Cowell bekræftede søndag, at den tidligere danser, Julie Cowell, var død af et hjerteslag 89 år gammel. Det skriver Mirror.

- Vores elskede mor Julie er gået bort. Alle, der nåede at møde hende, vil vide, hvilken helt speciel og generøs lady hun var. Vi er sønderknust og vil savne hende helt forfærdeligt, men hun har fundet fred nu, lyder det i den officielle pressemeddelelse.

ITV, som producerer det engelske X Factor, har desuden meddelt, at de planlagte auditions i Manchester mandag er aflyst.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip