Stoke indberetter Diego Costa for at træde på vagt

Den spanske Chelsea-angriber Diego Costa har allerede afsonet flere kampes karantæne i denne sæson, efter han slog Arsenals Laurent Koscielny i en ligakamp.

Og nu er den gal igen med den kontroversielle angriber.

I lørdagens nederlag på 0-1 til Stoke skulle Diego Costa hen mod spillertunnelen for at hente en bold under kampen, og på tv-billederne kan man se, at Chelsea-spilleren træder en stadionvagt over tæerne.

Flere folk på de sociale medier var straks ved tasterne og mente, at Costa gjorde det med vilje, og folkene i Stoke er angiveligt enige i den betragtning.

I hvert fald har klubben indberettet episoden til kampens dommere, skriver BBC.

Forelagt den besked sagde en Chelsea-talsmand, at det var "noget værre sludder", men ikke desto mindre skulle hændelsen nu stå i dommerens rapport fra kampen.

Når den lander på Det Engelske Fodboldforbunds (FA) bord, skal disciplinærinstansen tage stilling til, om der er grundlag for at rejse en sag mod Diego Costa.

Uanset om Costa gjorde det med vilje eller ej, giver sagen ny negativ omtale af Chelsea, som i forvejen er omgærdet af ballade for tiden.

Senest var manager José Mourinho ikke selv til stede ved kampen i Stoke, da han havde karantæne for at have overfuset en dommer, og medierne i England skriver jævnligt om en snarlig fyring af portugiseren efter en skrækkelig sæsonstart og intern uro.

Det regerende mesterhold ligger nummer 16 i Premier League med blot 11 point i 12 kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip