Stolt Hobro-anfører: FCK-sejr er det største

Hobros utrolige start på sæsonen efter oprykningen til Superligaen fortsætter.

Søndag aften rykkede den deltidsprofessionelle nordjyske klub til tops i tabellen takket være en 3-0-sejr på udebane over FC København.

Anfører Mads Justesen scorede til 2-0 og kalder oplevelsen det største, han har været med til.

- Det er svært at sammenligne med sidste år, hvor vi rykkede op over 33 kampe. Det er det mest unikke, vi har lavet. Men når man kigger på kampe for sig, så er det her det største, siger Mads Justesen.

Mod slutningen af anden halvleg begyndte publikum at klappe, når Hobro havde bolden og buhe, når FCK fik den.

Det gav gåsehud hos den 31-årige Hobro-kæmpe.

- Den cadeau, som FCK's fans gav os, det var det vildeste. Man fik helt gåsehud, når man løb derinde. Det er sgu fedt, at man kan anerkende en god præstation. Det er det vildeste, jeg har prøvet.

Mathias Bersang Sørensen spillede den første gode times tid, og han deler sin anførers oplevelse.

- Vi har ikke nået at tænke så meget, andet end det er superfedt, og så i Parken. Vi går ind til alle kampe for at vinde, og det var også indstillingen til den her kamp. Og det er altid rart at komme hurtigt foran. Det giver selvfølgelig et boost, siger han.

Cheftræner Jonas Dal kunne ikke på stående fod komme på en større overraskelse i Superligaens historie. Han glæder sig i stedet for, at Hobro holdt sig til slagplanen.

- Jeg ved godt, at FCK havde et stolpeskud, og at vores målmand havde nogle gode redninger. Men et langt stykke hen ad vejen lykkedes vi med den gameplan, vi satte op, siger en tilfreds træner.

Hobro topper Superligaen med ni point efter de første fire kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip