Stolt Juventus-keeper holder hovedet højt efter exit

Han har prøvet meget gennem sin lange karriere, Juventus-målmanden Gianluigi Buffon, men onsdag aften vil formentlig skrive sig ind som en af de mest skuffende og ærgerlige.

Den 38-årige keeper og holdkammeraterne var tæt på at udfolde sæsonens måske største overraskelse i Champions League ved at slå Bayern München ud, men tyskerne aflyste den italienske fest med en udligning i dommerens tillægstid.

En føring på 2-0 og sammenlagt 4-2 blev forvandlet til samlet 4-4, inden Bayern vandt med to scoringer i den forlængede spilletid.

- Fodboldresultater afhænger af målchancer. Bayern angreb meget i anden halvleg, og de udnyttede chancerne. Det er altid ærgerligt at lukke et mål ind i sidste minut, men jeg er stolt af mit hold, siger Buffon til Uefa.com.

Juventus nåede finalen i Champions League i sidste sæson, hvor holdet tabte til FC Barcelona.

I denne sæson fik holdet en helt skæv start i Serie A, men har sat sig selv i position til endnu en titel efter en lang serie af sejre.

Med præstationen onsdag aften mener Buffon, at holdet har vist, at det er blevet endnu bedre. I den første time var holdet klart bedst og burde have afgjort kampen med flere scoringer.

- Dette nederlag skal lade os forstå, at vi er bedre end i sidste sæson. Vi forlader turneringen med oprejst pande, siger målmanden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip