Stolt målscorer Højbjerg: Jeg er helt rørt

Det unge Bayern München-stjernefrø Pierre-Emile Højbjerg var stolt og bevæget over sin scoring til 1-1 for Danmark i EM-kvalifikationskampen mod Armenien i Telia Parken.

Det siger han til tv-stationen Kanal 5 straks efter kampen.

- Det giver gåsehud, og det gav et dejligt momentum. Det vigtigste er, at vi får en sejr og er godt i gang. Jeg er helt rørt, siger den 19-årige fodboldspiller oven på Danmarks sejr på 2-1 i EM-kvalifikationskampen.

Bayern München-spilleren udlignede til 1-1 efter 65 minutter, et kvarter efter, at armenerne havde chokeret danskerne med en scoring på gæsternes - stort set - første skud på mål.

- Vi spillede ikke hurtigt nok i første halvleg, og så sker det værste, der kan ske. Men vi kom godt i gang, fortsætter Pierre-Emile Højbjerg, som dog stadig mener, at Danmarks fodboldlandshold har plads til forbedringer.

- Det giver selvtillid, men vi kan blive bedre. Det er rart, at vi kan vinde og stadig kan se, hvad vi kan gøre bedre, siger han til tv-stationen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip