Stopper eftersøgningen: Ikke muligt at finde Kirsten i live

Kirsten Friis Lund har været væk siden i tirsdags, og mange politifolk har ledt efter hende på Fanø.

Desværre har det været uden resultat, og nu meddeler politiet altså, at man indstiller eftersøgningen på øen.

Den 52-årige kvinde var tirsdag sejlet til øen fra Ribe med en bekendt for at deltage i en mindre fest i Nordby. Aftalen var, at de to skulle overnatte på båden.

Men i løbet af onsdag formiddag opdagede vennen, at Kirsten Friis Lund ikke var dukket op og heller ikke var i det hus, hvor festen var blevet holdt.

Hun havde ikke noget overtøj på og havde efterladt sine personlige ejendele og sin mobiltelefon i båden.

- Samme dag blev der indsat hunde og redningsbåde til eftersøgningen samt rekvireret helikopter. Også Fanøs eget SMS-beredskab blev brugt. Her fik alle 2500 mobiltelefoner, der er knyttet til øen,  SMS med signalement og en opfordring til at lede i hvert enkelts nærområde – det vil sige garage, udhuse, lader, tomme staldbygninger, have, buskads og så videre, fortæller politiet.

Et vidne mener at have set Kirsten Friis Lund tirsdag ved 23-tiden på Postvejen ved Kirkevejens udmunding. Hvis det er rigtigt, har kvinden øjensynligt taget fejl af retningen til båden og er gået syd på mod Sønderho. Det omtalte vejstykke er meget mørkt og svært at orientere sig på.

Campingpladser, sommerhusområder, bunkers, strande, klitter, eng-områder, skov og plantage er blevet ledt igennem.

Lige sådan er søer, vandhuller, sumpområder samt lystbådehavnen og kystlinjen ved Nordby blevet ledt igennem med dykkere og både. Fra land er alt, hvor der kan køres med landrover rundt om øen blevet afsøgt.

- I dag, lørdag, har der igen været afsøgning fra søsiden af øen med båd, Beredskabsstyrelsen har yderligere afsøgt nogle søer, og Fanøs eget beredskab har afsøgt Rindby og den sydlige del af øen. Alle landbrugsejendomme omkring Nordby er ledt efter, og Hjemmeværnet har igen været i gang med nærområdet omkring Nordby. Politiets hunde har igen afsøgt de naturområder, der støder op til landvejen fra Nordby til Sønderho samt noget skovområde midt på øen, lyder det fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Det har desværre alt sammen været uden resultat og uden yderligere spor efter Kirsten Friis Lund.

Derfor er eftersøgningen altså nu indstillet, da det ikke længere anses for sandsynligt, man vil kunne finde Kirsten Friis Lund i live.

Kirsten Friis Lunds pårørende er underrettet om beslutningen.

 

Dagens Gossip