Stor mystik om død dansk kvinde i Spanien

En 40-årig dansk kvinde blev i går morges fundet død på sit hotelværelse i den sydspanske by Torre Del Mar. 

Kvindens 50-årige kæreste blev efterfølgende anholdt af spansk politi og taget med til afhøring, fordi politiet mistænker ham for at stå bag hendes død. 

Han skulle angiveligt have virket nervøs og beruset, da han ved 9-tiden i går tog kontakt til receptionen og fortalte, at hans kæreste havde svært ved at trække vejret på parrets værelse. 

Flere medier har beskrevet, at parrets værelse skulle være rodet og se ud som om, der havde været håndgemæng, ligesom der skulle være størknet blod på lagenet og kvindens lig angiveligt bar præg af, at have været død i flere timer. 

Liget af den 40-årige kvinde er netop nu ved at blive obduceret for at fastslå dødsårsagen, men et spansk medie skriver, at hun angiveligt skulle være blevet kvalt med ledningen fra en hårtørrer, der var på parrets værelse. 

Mediet skriver, at manden nægter sig skyldig i drab, og ifølge hans forklaring ankom parret til deres hotelværelse sent lørdag aften, efter de havde festet og drukket. 

Kvinden skulle være gået på badeværelset, og da hun ikke kom ud igen, gik manden derud, hvor han fandt hende liggende bevidstløs med ledningen fra en hårtørrer om halsen. 

Ifølge hans forklaring, fik han liv i kvinden, og tog hende efterfølgende med ind i seng, og hun var stadig i live, da han faldt i søvn, og han fandt først ud af, hun var død, da han vågnede om morgenen. 

Men den forklaring skulle angiveligt ikke hænge sammen med de observationer efterforskerne gjorde på værelset, hvor der ikke var noget tegn på, at at ledningen fra hårtørren skulle være årsag til hendes død - især fordi der tilsyneladende ikke var nogle mærker på hendes hals.

Politiet fastholder derfor deres teori om, at den 50-årige skulle stå bag kvindens død, men de venter på obduktionen, før de melder mere ud.  

Kvindens familie er underrettet om hendes død. 

 

Dagens Gossip