Stor Totalkredit-partner tilbyder nu alternativt lån

De 60 banker, der formidler Totalkredit-lån, har også mærket kundernes utilfredshed med den bebudede stigning i bidragssatserne på de realkreditlån, som bankerne tilbyder.

Det har en række af dem taget konsekvenserne af for at holde på kunderne.

Blandt andet har Arbejdernes Landsbank tilbudt at refundere en del af de forhøjede bidragssatser til de kunder, der bliver hårdest ramt af stigningerne.

Nu går en af samarbejdets to største banker, Spar Nord, imidlertid også offensivt ud i kampen for at holde på kunderne.

Banken tilbyder at dække kundernes omkostninger ved omlægning af lån fra Totalkredit, eventuelt til et af bankens egne produkter.

Og Spar Nord har i den forbindelse lanceret et særligt tilbud, som er målrettet til kunder med realkreditlån med variabel rente med en refinansieringsperiode på op til fire år - og som dermed også har udsigt til de største stigninger i den månedlige ydelse.

Banken tilbyder at belåne den del af en ejendom, der ligger på mellem 60 og 80 procent med et variabelt 20-årigt banklån, der frem til udgangen af 2017 lyder på mellem 1,95 procent og 2,40 procent.

Lars Møller, der er direktør for Spar Nord, understreger dog over for TV2, at man ikke ønsker at vende Totalkredit ryggen.

- Totalkredit er en stærk samarbejdspartner. Vi er en af de største formidlere af Totalkredit-lån.

- Det regner vi også med at være fremadrettet. Men vi har en stærk kapital, så vi vil gerne tilbyde kunderne en billigere boligfinansiering, siger Lars Møller.

/ritzau/

 

Dagens Gossip