Stor trænerros til Yussuf Poulsen: Fantastisk udvikling

Yussuf Poulsen har foreløbig haft en stor sæson i den tyske 2. Bundesligaklub RB Leipzig, hvor han har scoret seks mål og er blevet belønnet med dansk landsholdsdebut.

Leipzig-træner Alexander Zorniger er da også svært begejstret for den unge dansker, der er slået igennem med et brag, siden han skiftede fra Lyngby i sommeren 2013.

- Han har været igennem en fantastisk udvikling, som er forbilledlig for en ung professionel, siger Alexander Zorniger til sport1.de.

- Der er mange spillere, der siger, de vil forbedre sig. Når man to uger senere spørger, hvad de har foretaget sig, får man svaret, at de endnu ikke er kommet i gang. Yussuf går straks i gang med arbejdet. Det er karakteristisk for ham.

- Han vil være så god, som han kan blive. På den måde er han et paradeeksempel for en spiller med gode anlæg, som ikke bare stoler på sit talent, men arbejder med sig selv, lyder rosen fra RB Leipzigs træner.

Den østtyske klub har store ambitioner om at rykke op i Bundesligaen, og danskeren bliver anset som en nøglefigur i fremtidsplanerne.

Med energidrikkoncernen Red Bull i ryggen har klubben masser af penge, og derfor er Yussuf Poulsen ikke til salg, selv om større klubber er interesseret.

- I 2. Bundesliga taler alle om Yussuf, og han er blevet A-landsholdsspiller. Men hans kontraktsituation er klar, og han ved også, at den støtte, han får her, får han ikke alle steder, siger Alexander Zorniger.

RB Leipzig spiller mandag aften topopgør i den næstbedste tyske række. Hjemme på Red Bull Arena tager Yussuf Poulsen og co. imod Kaiserslautern.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip