Storspillende Marcus Cleverly: Vi viser god moral

Målvogter Marcus Cleverly havde stor andel i, at KIF Kolding København søndag fik uafgjort 27-27 med fra hjemmekampen mod FC Barcelona i Champions League.

Danskeren lukkede i vigtige perioder ned for udeholdets skytter, så KIF fortsat havde en chance for at komme tilbage i opgøret.

Han roser holdet for at vise god moral i en kamp, som Barcelona førte i store dele af opgøret.

- Man kan kun være tilfreds med den moral, vi viser i en ellers svær kamp. Så vi kan være meget tilfredse med uafgjort i en kamp, hvor vi faktisk hænger efter hele vejen igennem, siger han.

Cleverly anser også truppens store rutine er en af grundene til søndagens flotte resultat.

- Vi har en utrolig rutineret trup, som har stået i disse kampe utrolig mange gange før. Vi ved, hvor hurtigt det kan gå, og selvom vi halter efter det meste af kampen, så bliver vi ved med at tro på det.

- Det hjælper også, at vi på intet tidspunkt bliver hægtet helt af, siger Marcus Cleverly.

Med dagens resultat deler KIF og Barcelona gruppens førsteplads, men fokus er på andenpladsen, fortæller målvogteren.

- Det ene point betyder meget i forhold til de andre hold i gruppen, som vi kæmper med om den her andenplads. Vi vil selvfølgelig også gerne blive nummer et, men det kræver en sejr i Barcelona. Så lige nu er fokus på andenpladsen, siger han.

KIF Kolding København kan med søndagens uafgjorte resultat fortsat kalde sig ubesejret i årets udgave af Champions League. Klubben har syv point for fire kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip