Stort comeback sender bronzen til Tvis/Holstebro

14/05/2014

Bronzemedaljerne i herrernes håndboldliga havnede onsdag aften hos Team Tvis/Holstebro. Det skete efter et fremragende comeback i returkampen mod Skjern.

På udebane sejrede Team Tvis/Holstebro med 21-19, og dermed kom den samlede sejr til at lyde på 52-49 efter en kneben hjemmesejr i den første kamp.

Men længe så det ud til, at Skjern skulle tage medaljerne. Holdet kunne gå til pausen med en føring på 15-8, og på det tidspunkt førte holdet med seks mål sammenlagt, men det var ikke nok til samlet sejr.

Skjern faldt helt sammen i anden halvleg, og Team Tvis/Holstebro udnyttede det til perfektion. For medaljevinderen blev Michael Damgaard topscorer med seks mål, mens Claus Møller Jakobsen scorede syv for taberen.

Fredag spiller KIF Kolding København og Aalborg den første af to DM-finaler.