Stram disciplin banede vejen for FCM-storsejr i Hobro

Hobro har i denne sæson overrasket mange i Superligaen og var forud for fredagens hjemmekamp mod FC Midtjylland ubesejret på eget græs.

Den flotte stime blev dog bremset prompte af et velspillende FC Midtjylland-hold, der ikke lod sig tryne af Hobros fysiske spil og i stedet overlegent sejrede med 5-1.

- Spillerne arbejdede stenhårdt i dag. De matchede modstanderne i duellerne, hvor Hobro ellers har været Superligaens stærkeste i de første ni runder, siger midtjydernes træner, Glen Riddersholm, der også var tilfreds med holdets defensiv:

- Vores genpres var rigtigt godt i dag, hvor vi var dygtige til at genvinde bolden og derved fastholde angrebene lidt længere, så det ikke blev den her omstillingskamp, jeg havde frygtet.

- Vi var kompakte mellem kæderne, så stor cadeau til holdet for endnu en gang at spille med stor disciplin og eksekvere på flot vis, siger FCM-træneren.

Med hele fem mål fra Riddersholms’ tropper er Superligaens førerhold også det suverænt mest scorende hold i tabellen med syv mål mere end fredagens modstander fra Hobro.

Tre af målene stod Morten "Duncan" Rasmussen for i sin blot anden kamp, efter at han er vendt tilbage fra den skade, der har holdt ham udenfor i en måneds tid.

- Det var en sindssygt god kamp over hele linjen, hvor vi gik 100 procent ind i alle nærkampe og vandt over halvdelen af dem.

- Personligt havde jeg mere overskud i dag i forhold til sidste kamp, så det var dejligt at kunne udnytte det til at få puttet den ind, udtaler den 29-årige angriber.

Også på sidelinjen var det bemærket, at Morten "Duncan" Rasmussen lige skulle i gang igen efter sin skadespause:

- Han skulle lige banke rusten af i sidste uge mod Vestsjælland, men i dag var han helt oppe i gear, hvilket han også viste med sine tre mål, lyder det fra Glen Riddersholm.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip