Strandpromenaden i Hjerting åbnes på søndag

Ombygningen af Strandpromenaden i Hjerting ved Esbjerg er nu færdigrenoveret. Vejen er lavet helt færdig og indvies på søndag.

Strandpromenaden har gennemgået en omfattende ombygning, og der er blandt andet blevet indført fartdæmpning, oprettet bedre parkeringsmuligheder, og der er blevet oprettet bedre rammer for at opholde sig i området.

- Området omkring Strandpromenaden har fået et markant løft, og jeg glæder mig i den grad over, at både byens borgere og vores gæster udefra har taget så godt imod. Hjerting Strand er en af Esbjerg Kommunes mange perler, og derfor at det vigtigt at optimere området og gøre det tilgængeligt, så vi alle kan få glæde af det, siger borgmester Johnny Søtrup.

På søndag indvies vejen, hvor Johnny Søtrup holder åbningstalen klokken 12.30 foran Hjerting Badehotel. Derefter vil julemanden, som den første, passere gaden.

Selve træpromenaden og Ho Bugt sejlklubs nye lokaler blev indviet ved et større arrangement tilbage i 2011. Færdiggørelsen af vejdelen markerer nu afslutningen på hele projektet Esbjerg Strandpromenade.

 

 

Dagens Gossip