Stress får direktør for dansk cykelhold til at stoppe

30/06/2015 12:18

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Danmarks største cykelhold, Cult Energy, skal finde en ny direktør samtidig med, at man jagter en ekstra navnesponsor, som kan sikre holdets eksistens. Det gælder både for resten af denne sæson og i de kommende år.

Holdets nuværende direktør Christa Skelde har valgt at stoppe i sit job med øjeblikkelig virkning. Stoppet skyldes stress og kommer efter grundig overvejelse.

- Ved siden af mine almindelige ledelsesmæssige ansvarsområder har jeg arbejdet hårdt på at finde en medsponsor-løsning for holdet. Så hårdt, at min krop har sendt klarere og klarere advarsler.

- Efter en lægeundersøgelse i sidste uge, har lægen rådet mig til at slippe alle arbejdsopgaver for at lade kroppen og hovedet få ro, siger Christa Skelde i en pressemeddelelse.

Det danske cykelhold rykkede før denne sæson op på sportens næstøverste niveau internationalt.

En ny luxembourgsk medejer viste sig imidlertid i løbet af vinteren ude af stand til at levere det, holdet var stillet i udsigt.

Han kunne ikke skaffe de sponsorer, han havde lovet og blev fyret som direktør.

Energidrik-virksomheden måtte spytte flere penge i kassen, men nu viser det sig, at økonomien har mere end svært ved at hænge sammen.

Derfor er Cult-holdet på jagt efter penge, som kan sikre, at holdet kan køre sæsonen færdig og fortsætte i de kommende år.

Det danske hold manglede økonomi efter at have mistet sin medsponsor kort før sæsonstart i 2015 og beder nu nye sponsorer om donationer for at kunne køre 2015-sæsonen til ende.

- Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at finde en løsning med en medsponsor.

- Og vi vil være åbne for alle muligheder med henblik på at holde Danmarks stærkeste cykelhold på landevejene i de kommende år, siger Brian Sørensen, stifter og ejer af læskedrik-producenten.

/ritzau/