Strudal: Bayern trækker det længste strå

Bayern München skal i returopgøret i Champions League-kvartfinalen forsøge at vende et 1-3-nederlag fra den første kamp til en samlet sejr over Porto.

En svær opgave for det tyske storhold, men fodboldekspert Mark Strudal mener alligevel ikke, man skal afskrive de forsvarende Champions League-mestre.

- Bayern er uhyre stærke på deres hjemmebane, Allianz Arena, så jeg tror på, at Bayern München trækker det længste strå, siger Strudal.

Strudal peger på, at alle tre mål, som Bayern lukkede ind i det første opgør, var personlige fejl.

- De tre mål, der blev lukket ind, var personlige fejl, og det er vi ikke vant til at se fra Bayern. Det, kan man ikke udelukke, kan skyldes uro i klubben, som påvirker spillerne.

Efter nederlaget til Porto gav Bayern-træner, Josep Guardiola, indirekte klubbens mangeårige læge, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, skylden for nederlaget på grund af Bayerns mange skader.

Det blev for meget for lægen. Efter at have været i Bayern i 38 år valgte Müller-Wohlfahrt sammen med resten af den medicinske stab at forlade klubben.

Bundesliga-ekspert og kommentator for Eurosport Henrik Hvillum vurderer ligesom Strudal, at tyskerne kommer i semifinalen.

Han understreger vigtigheden af Bayerns udebanemål i Porto, som betyder, at holdet kan gå videre med en 2-0 sejr.

- De skal "kun" score to mål, og Bayern scorer normalt rigtig mange mål på hjemmebane, siger Hvillum.

Kampen spilles tirsdag klokken 20.45.

/ritzau/

 

Dagens Gossip