Studehandel åbner op for EM-finale i London i 2020

Snart afgøres det, hvilke 13 lande der skal være værter for fodbold-EM i 2020, og herunder også hvor finalerne og semifinalerne skal spilles.

Mens Parken via Dansk Boldspil-Union (DBU) er blandt de 19 stadioner, der har lagt billet ind på en pakke, der omfatter tre gruppekampe og en knockout-kamp, så er feltet langt mere snævert hvad angår semifinalerne og finalen.

Dem har kun England og Tyskland udtrykt interesse for, og noget tyder på, at kampen allerede kan være afgjort. I hvert fald hvis man skal tro generalsekretær Helmut Sandrock fra det tyske fodboldforbund.

Han fortæller nemlig, at englænderne og tyskerne har diskuteret værtskabet for 2020 og de kommende to mesterskaber i 2024 og 2028.

- Vi har snakket om, at de ikke byder på EM i 2024 og i stedet støtter vores bud. Til gengæld trækker vi os fra kampen om finalen i 2020 og støtter deres ansøgning om at få EM i 2028, siger han til Sport Bild.

Uefa offentliggør 19. september, hvilke 13 lande der får lov til at lægge græs til EM-slutrunden i 2020.

DBU har udtrykt betænkelighed ved den økonomiske risiko, som man løber ved at påtage sig værtskabet.

Kombineret med, at Parkens kapacitet med maksimalt 38.065 tilskuerpladser er lige i underkanten, kan det være, at Danmark bliver forbigået ved den lejlighed.

Ellers bliver det første gang, at der spilles en større fodboldslutrunde på dansk jord.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip