Studehandel åbner op for EM-finale i London i 2020

Snart afgøres det, hvilke 13 lande der skal være værter for fodbold-EM i 2020, og herunder også hvor finalerne og semifinalerne skal spilles.

Mens Parken via Dansk Boldspil-Union (DBU) er blandt de 19 stadioner, der har lagt billet ind på en pakke, der omfatter tre gruppekampe og en knockout-kamp, så er feltet langt mere snævert hvad angår semifinalerne og finalen.

Dem har kun England og Tyskland udtrykt interesse for, og noget tyder på, at kampen allerede kan være afgjort. I hvert fald hvis man skal tro generalsekretær Helmut Sandrock fra det tyske fodboldforbund.

Han fortæller nemlig, at englænderne og tyskerne har diskuteret værtskabet for 2020 og de kommende to mesterskaber i 2024 og 2028.

- Vi har snakket om, at de ikke byder på EM i 2024 og i stedet støtter vores bud. Til gengæld trækker vi os fra kampen om finalen i 2020 og støtter deres ansøgning om at få EM i 2028, siger han til Sport Bild.

Uefa offentliggør 19. september, hvilke 13 lande der får lov til at lægge græs til EM-slutrunden i 2020.

DBU har udtrykt betænkelighed ved den økonomiske risiko, som man løber ved at påtage sig værtskabet.

Kombineret med, at Parkens kapacitet med maksimalt 38.065 tilskuerpladser er lige i underkanten, kan det være, at Danmark bliver forbigået ved den lejlighed.

Ellers bliver det første gang, at der spilles en større fodboldslutrunde på dansk jord.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip