Sturridge forlænger i Liverpool: Det er kun begyndelsen

På den korte bane slås Daniel Sturridge for at blive helt klar efter en skade, men på den lange bane har angriberen helt styr på fremtiden.

Den 25-årige målmager har sat sin underskrift på en langtidskontrakt med Liverpool, der ikke kommer nærmere ind på, hvor lang kontrakten præcis er.

I den forgangne sæson dannede han et fremragende makkerpar med Luis Suarez, der siden er skiftet til Barcelona. Selv tegnede Sturridge sig for 21 ligamål.

Men man kan forvente endnu mere af ham i fremtiden, lover han.

- Jeg har endnu ikke vist alt, hvad jeg kan. Jeg har muligvis spillet gode kampe og scoret nogle mål, men det har kun været begyndelsen i forhold til, hvad jeg kan vise, siger Sturridge til Liverpools hjemmeside.

I sidste sæson lå klubben til at vinde mesterskabet indtil sent i sæsonen, men i sidste ende rakte det til en andenplads efter Manchester City.

Angriberen har ambitioner om at gå hele vejen.

- Vi var så tæt på i sidste sæson, og det var en bitter pille at sluge ikke at vinde ligaen, men det var kun en forsmag på, hvad der venter fansene.

Efter seks spillerunder af Premier League ligner Liverpool langt fra en titelkandidat. Med syv point og en placering som nummer 14 har storklubben allerede ni point op til Chelsea på førstepladsen.

Lørdag skal Liverpool på hjemmebane møde West Bromwich.

/ritzau/

 

Dagens Gossip