Styrtede mod jorden, da hendes faldskærm svigtede - nu er hendes ægtemand anholdt

Hvis der er noget, der er værre end at falde mod jorden fra en ufattelig højde, så er det måske at finde ud af, at ens ægtefælle var skyld i ulykken.

En britisk mand er mistænkt for mordforsøg, efter at hans 39-årige kone blev hårdt såret i et faldskærmsudspring i påsken. Det skriver Daily Mail.

Kvinden, Victoria Cilliers, styrtede mod jorden med 160 kilometer i timen, da begge hendes faldskærme svigtede.

Da den første faldskærm ikke foldede sig ud i næsten en kilometers højde, mistede hun kontrollen og begyndte at dreje rundt om sig selv med en højere og højere hastighed.

Læs også: Kæmpe brandert: Vågner i luften med faldskærm på

Victoria Cilliers er dog en erfaren udspringer, og hun trak straks i et håndtag på sin venstre skulder for at udløse reserve-faldskærmen.

Man kan let forestille sig den rædsel, hun må have følt, da den heller ikke virkede - hvilket er uhyrligt sjældent.

Ved et mirakel slap hun med brækkede ribben, brud på kravebenet, et brækket ben og skader på rygsøjlen og var indlagt på hospitalet i tre uger.

Nu er kvindens 35-årige mand, Emile Cilliers, som er sergent i den britiske hær, blevet anholdt for den mareridtslignende hændelse.

Anholdelsen kommer, efter at politiet har modtaget et tip om, at Victoria Cilliers faldskærme muligvis blev ødelagt med vilje, da vitale dele af faldskærmene manglede helt.

Dette er nu ved at blive efterforsket.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip