Suarez efter Uruguay-triumf: Sikke en bedrift

Uruguay var ikke levnet mange chancer for at nå VM's 1/8-finaler, efter at de sydamerikanske mestre for 10 dage siden tabte den første gruppekamp til Costa Rica.

Men Luis Suarez og holdkammeraterne slog først England 2-1 og tirsdag aften blev Italien nedlagt med 1-0 efter en scoring i slutfasen.

- Sikke en bedrift. Holdet arbejdede stenhårdt. Det er helt utroligt, siger Suarez ifølge DR3 efter sejren over Italien.

I interviewet forholder Liverpool-stjernen sig ikke til en episode, der udspillede sig umiddelbart før Diego Godins sejrsmål efter 82 minutter.

Her bed Suarez den italienske forsvarsspiller Giorgio Chiellini i skulderen, men undgik en udvisning, da dommeren ikke så episoden.

Angriberen taler i interviewet udelukkende om den flotte uruguayanske præstation.

- Vi var i en svær gruppe, men vi har fået det bedste ud af situationen.

- Det var utrolig varmt, og folk gik til den. Til sidst var vi helt flade, siger Suarez om slutminutterne mod Italien, hvor modstanderne jagtede den udligning, der ville sende dem videre.

- Vi tog det med ro og forsøgte at holde bolden i egne rækker, siger Suarez om den hektiske slutfase.

Uruguays 1-0-sejr betyder, at de firedobbelte italienske verdensmestre må rejse hjem fra Brasilien, mens Uruguay og Costa Rica er videre til 1/8-finalerne fra gruppe D.

/ritzau/

 

Dagens Gossip