Suarez-sag forventes offentliggjort i næste uge

Det bliver formentlig først i næste uge, at den kontroversielle fodboldspiller Luis Suarez finder ud af, hvor længe han er i karantæne efter at have bidt en modstander under sommerens VM-slutrunde i Brasilien.

På fredag er der høring i sagen hos den internationale sportsdomstol (CAS), som selv har meldt ud, at afgørelsen bliver meldt ud "nogle dage efter selve høringen".

Den nyslåede FC Barcelona-spiller fik af det internationale fodboldforbund (Fifa) karantæne fra al fodbold i fire måneder efter at have bidt den italienske spiller Giorgio Chiellini under en gruppekamp ved VM. Dertil fik Suarez karantæne i Uruguays næste ni landskampe.

Det var tredje gang i karrieren, at Suarez fik en karantæne for at bide en modstander. Alligevel valgte FC Barcelona at købe spilleren fri fra kontrakten i engelske Liverpool.

Både Suarez, Uruguays fodboldforbund og Barcelona har anket angriberens karantæne til CAS.

Står Suarez' karantænedom ved magt, betyder det, at uruguayeren først kan debutere for Barcelona i slutningen af oktober. I øvrigt mod ærkerivalen Real Madrid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip