Suarez underskriver ny kontrakt med Liverpool

Luis Suarez og Liverpool blev fredag enige om en ny "lang" kontrakt, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Liverpool fortæller dog ikke, hvor lang den nye aftale er.

Den 26-årige angriber har haft en forrygende sæson for Premier Leagues nummer to med 17 mål i kun 11 ligakampe.

Kontraktforlængelsen kommer efter sommerens stridigheder mellem Suarez og klubben. Spilleren ville ubetinget væk for at spille Champions League, men Liverpool-ledelsen afviste at lade ham gå.

- Jeg er lykkelig for at have underskrevet en ny kontrakt med Liverpool, og at min fremtid er sikret i mange år frem, lyder det fra Suarez.

- Vi har nogle fantastiske spillere, og holdet vokser og forbedrer sig hele tiden. Jeg tror, jeg kan opnå min ambition om vinde trofæer og spille på højeste niveau med Liverpool. Mit mål er at få os derhen så hurtigt som muligt, siger Suarez.

Spilleren fra Uruguay kom til Liverpool fra Ajax i januar 2011 og har scoret mange mål for klubben.

Men der har også været rigeligt med problemer for Suarez i engelsk fodbold. Har har fået to lange karantæner som Liverpool-spiller: Otte kampe for racisme og 10 kampe for at bide en modstander.

Trods de negative historier er han en publikumsyndling hos Liverpools fans, og de spiller en stor rolle for forlængelsen, fortæller Suarez.

- Uden tvivl har opbakningen, som jeg har fået fra Liverpools fans, haft indflydelse på min beslutning. Jeg er så stolt over at repræsentere dem og at gøre det bedste for dem hver eneste gang, jeg tager Liverpool-trøjen på.

- Vi har et specielt forhold. De har kærlighed til mig, og jeg elsker dem. Jeg vil altid gøre mit bedste for dem, og forhåbentlig kan vi få succes sammen, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip