Suarez vil jagte italienske svagheder i gyser

Der er lagt op til en gyser i gruppe D tirsdag aften, når Uruguay og Italien spiller om at avancere til 1/8-finalerne ved fodbold-VM i Brasilien. Uruguay har brug for en sejr, mens Italien kan nøjes med uafgjort. Men står det til Uruguay-stjernen Luis Suarez, så ender det i sydamerikansk triumf.

- Vi ved fra sidste års Confederations Cup, at Italien er meget velorganiseret. Hvis du bare giver dem en centimeter, så straffer de dig. Men de har svagheder som styrker, og vi vil forsøge at udnytte deres svagheder.

- Vi forventer, at Italien er en svær modstander, men vi ved, hvad der er på spil, og vi går på banen for at komme videre i turneringen, siger Liverpool-angriberen.

Da Uruguay og Italien mødtes sidste år i Brasilien til mini-VM, som Confederations Cup også kaldes, var det i kampen om tredjepladsen. Opgøret sluttede 2-2, hvorefter Italien sejrede i straffesparkskonkurrencen.

Tirsdagens kamp begynder klokken 18 dansk tid.

Mens Uruguay og Italien dyster om at avancere, så er gruppens anden kamp mellem England og Costa Rica uden betydning. Costa Rica er sensationelt allerede klar til 1/8-finalerne efter sejre over Uruguay og Italien.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip