Succes i EHF Cup: Skjern slæber sig i Final4

19/04/2015

Skjerns håndboldherrer spillede sig søndag frem til Final4-stævnet i EHF Cuppen på de alleryderste marginaler.

Henrik Møllgaard og holdkammeraterne slog sammenlagt tyske MT Melsungen på reglen om flest udebanemål.

Danskerne indkasserede søndag et nederlag på 23-28 i Kassel, og dermed var sidste uges hjemmesejr på 25-20 lige nøjagtigt nok til at klemme sig videre til finalestævnet i Berlin den 16.-17. maj.

Det tog blot Melsungen ni minutter at bringe sig foran med fem scoringer og dermed udligne Skjerns føring fra det første opgør.

Selv om Skjerns chancer i kampens indledning så ud til at fordufte, så fik Henrik Møllgaard og Skjern-spillerne samlet sig, og på godt 10 minutter lykkedes det at ændre 4-10 til 10-12.

Foran mere end 3000 vilde og medlevende publikummer fik de tyske værter igen slået et hul til Skjern, som med ni minutter tilbage var bagud 19-24.

Der var derfor lagt op til en intens afslutning, hvor Møllgaard, Nicolaj Markussen og Thomas Klitgaard var med til at tage et stort ansvar og sørge for de påkrævede danske reduceringer.

Team Tvis Holstebro forsømte tidligere på søndagen at spille sig frem til Final4-stævnet i Berlin, da holdet tabte til Gorenje Velenje fra Slovenien.