Succesrig Morten Nordstrand forlænger med australsk klub

18/04/2016 06:19

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Den danske fodboldspiller Morten Nordstrand har stor succes i Australien, og han bliver nu belønnet for sin indsats med en kontraktforlængelse.

Newcastle Jets skriver på sin hjemmeside, at den 32-årige dansker, der kom til klubben i slutningen af januar, har skrevet under på endnu en sæson.

Morten Nordstrand har scoret fire mål i de otte kampe, han har nået at være med i fra start i den bedste australske række, A-League.

Et af målene er endda blevet kåret til klubbens bedste i denne sæson. Tidligere er han to gange blevet smykket med titlen for årets mål i Superligaen.

- Jeg har virkelig nydt min tid her, siden jeg kom til Newcastle. Alle i klubben har været søde og venlige, og det har hjulpet mig med at falde til hurtigt, så jeg har kunnet vise mine kvaliteter på banen, siger han ifølge klubbens hjemmeside.

Den tidligere superligaspiller med blandt andet FC Nordsjælland, FC København og AGF på CV'et ser nu frem til den kommende sæson i Newcastle Jets, der sluttede som nummer otte i indeværende sæson og dermed ikke er med i det igangværende slutspil.

- Jeg kom direkte fra ferie og havde kun haft to træningspas før første kamp, så jeg glæder mig meget til være med i hele sæsonoptakten med holdet.

- Det vil hjælpe mit spil, tror jeg, så jeg kan spille 90 minutter på mit topniveau, siger han.

Ud over Nordstrand spiller den tidligere landsholdsmålmand Thomas Sørensen også i den bedste liga i Australien. Sørensens klub, Melbourne City, er med i slutspillet og besejrede søndag Perth Glory.

/ritzau/