Sundhedsminister: Oprydning i Sundhedsstyrelsen igangsat

Sundhedsminister Nick Hækkerup (S) siger, at der er ved at blive ryddet op i Sundhedsstyrelsen efter ny sag om fejlbehandling, som følger i kølvandet på en række skandalesager.

- Det er rigtigt af Sundhedsstyrelsen at reagere omgående, når der bliver rejst tvivl om patientsikkerheden. Det her er én blandt flere sager, der bekræfter, at der skal ryddes op i Sundhedsstyrelsen.

- Jeg er i gang med at rydde op og forhandler netop nu med Folketingets partier om, hvordan det fremtidige tilsyn bliver så godt, som det skal være, siger han i en pressemeddelelse.

En fynsk psykiater suspenderes lørdag øjeblikkeligt efter i årevis at have fejlbehandlet patienter formentlig som følge af et hovedtraume ved et fald fra et stillads i 2002, skrev DR tidligere lørdag.

Så sent som for en uge siden behandlede han stadig patienter, senest på et botilbud for psykiatriske patienter i Odense.

Det er endnu en sag i en lang række problematiske sager for Sundhedsstyrelsen, som kostede direktør Else Smith jobbet for nylig, da sundhedsministeren for nylig fyrede hende.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip