Sundhedsminister: Oprydning i Sundhedsstyrelsen igangsat

Sundhedsminister Nick Hækkerup (S) siger, at der er ved at blive ryddet op i Sundhedsstyrelsen efter ny sag om fejlbehandling, som følger i kølvandet på en række skandalesager.

- Det er rigtigt af Sundhedsstyrelsen at reagere omgående, når der bliver rejst tvivl om patientsikkerheden. Det her er én blandt flere sager, der bekræfter, at der skal ryddes op i Sundhedsstyrelsen.

- Jeg er i gang med at rydde op og forhandler netop nu med Folketingets partier om, hvordan det fremtidige tilsyn bliver så godt, som det skal være, siger han i en pressemeddelelse.

En fynsk psykiater suspenderes lørdag øjeblikkeligt efter i årevis at have fejlbehandlet patienter formentlig som følge af et hovedtraume ved et fald fra et stillads i 2002, skrev DR tidligere lørdag.

Så sent som for en uge siden behandlede han stadig patienter, senest på et botilbud for psykiatriske patienter i Odense.

Det er endnu en sag i en lang række problematiske sager for Sundhedsstyrelsen, som kostede direktør Else Smith jobbet for nylig, da sundhedsministeren for nylig fyrede hende.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip