Supergruppe sætter punktum for Grammy-festen

Årets største musikfest får et brag af en afslutning. Det amerikanske pladeakademi har sammensat en supergruppe, der skal sætte punktum for Grammy-uddelingen årgang 2014.

Det unikke rockband kommer til at bestå af den tidligere Nirvana-trommeslager Dave Grohl, Nine Inch Nails, Queens of the Stone Age og Fleetwood Mac-musikeren Lindsey Buckingham.

Supergruppen går på scenen i selskab med blandt andre Daft Punk, Stevie Wonder, Jay Z og hans kone Beyoncé, Robin Thicke, Chicago og Pharrell Williams.

De danske TV-seere får mulighed for at opleve det talstærke rockband og de mange stjernegæster live fra Staples Center i Los Angeles, da
TV2 Zulu sender begivenheden direkte.

Blandt de øvrige optrædende er Metallica sammen med den kinesiske pianist Lang Lang, ligesom Eurythmics bliver gendannet for at hylde The Beatles, som modtager en særlig hæderspris. I den anledning spiller Paul McCartney og Ringo Starr også sammen.

Danske Volbeat er nomineret i kategorien »bedste præstation i metalgenren« for nummeret »Room 24«, der har King Diamond som på gæstevokal.

Det store Grammy-show, der er nummer 56 i rækken, får rapperen og skuespilleren LL Cool J som vært.

 

Dagens Gossip