Superliga-derby i Parken bliver uden Brøndby-fans

15/04/2016 12:34

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Søndagens superligabrag mellem FC København og Brøndby i Telia Parken bliver uden Brøndby-fans.

På sin hjemmeside meddeler Brøndby, at klubbens fans ikke ønsker at gøre brug af de 1400 billetter, der er stillet til rådighed på udebaneafsnittet.

Brøndby oplyser, at FCK har pålagt Brøndby-fansene en række restriktioner på grund af de problemer, der tidligere har været, når de to klubber har mødtes.

Restriktionerne betyder, at Brøndby-fansenes opbakning med tifoer er umuliggjort, skriver Brøndby.

- Både klub og fans havde håbet og ønsket at få den fulde opbakning i Telia Parken.

- Men vi har fuld forståelse for og bakker op om vores fangrupperingers ønsker om at sige fra over for FC København og det, der kun kan tolkes som en kollektiv afstraffelse af Brøndby-fans.

- Vi accepterer derfor, at derbyet på søndag bliver uden Brøndbys fans på tribunerne i Telia Parken, og de 1400 billetter, som vores fans har fået stillet til rådighed til derbyet, vil derfor blive returneret til FC København, meddeler Brøndby.

Hos hjemmeholdet ærgrer man sig over, at det ikke er lykkedes at finde en løsning.

- Vi synes, at det er en ærgerlig udgang på problematikken, da vi havde ønsket et derby med stemning fra begge klubbers tilhængere, skriver FCK på klubbens hjemmeside.

For godt en uge siden var Brøndby på besøg i Parken i pokalturneringen. Efter slutfløjt truede flere Brøndby-fans FCK-spillerne, da de var på vej ud gennem slusen til omklædningsrummet.

Der blev kastet flere genstande efter spillerne, blandt andet plastik- og jernrør.

FCK og Brøndby har desuden kørt en billetkrig imod hinanden i denne sæson, hvor de to klubber har skåret markant i antallet af billetter, der stilles til rådighed for hinandens fans til udekampe.

Søndagens superligaopgør i Parken spilles klokken 18.00.

/ritzau/