Superligaen rammer lavpunkt: Målene bliver væk

Den seneste spillerunde i Alka Superligaen var tæt på at blive den mest målfattige i ligaens historie.

Sølle syv scoringer blev det til i 25. spillerunde, der blev afsluttet mandag aften, da Esbjerg og Randers FC spillede 0-0.

Næsten halvdelen af de syv scoringer fandt sted lørdag i Slagelse, hvor nedrykningstruede FC Vestsjælland slog mestrene fra AaB med 2-1.

Målgennemsnittet landede på 1,17 mål per kamp, hvilket er det laveste i den igangværende sæson.

Generelt har spillerne haft svært ved at finde vej til netmaskerne i denne sæson, hvor der blot er scoret 350 mål i 150 kampe. Det giver et målgennemsnit på 2,33 per kamp, hvilket er det klart laveste i Superligaens historie.

Den historisk mest målfattige spillerunde fandt sted i 1992/93-sæsonen, da der i 27. spillerunde kun blev scoret fire gange. Runden er dog ikke helt retvisende, da der blot blev spillet fire kampe.

I 2000/01-sæsonen blev der scoret seks mål på et tidspunkt, hvor der var seks kampe på programmet i tredje spillerunde.

Indimellem har superligaspillerne også haft mange mål i støvlerne. I 27. spillerunde i 2012/13-sæsonen blev der scoret 30 mål - et gennemsnit på fem mål per kamp - hvilket er målrekord. Anden spillerunde i 1997/98 bød også på 30 mål.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip