Superligakandidat er i dialog med investorgruppe

22/04/2016 18:56

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Fodboldklubben AC Horsens ligger nummer to i den næstbedste række og er på kurs mod Alka Superligaen, hvor klubben senest spillede i 2013.

Klubben arbejder ifølge Horsens Folkeblad på at rejse penge til projektet.

- Vi er i dialog med en investeringsgruppe, der vil investere i AC Horsens, siger klubbens afgående bestyrelsesformand, Ole Simonsen, ifølge avisen.

Ifølge Horsens Folkeblad er der tale om fire investorer, både danske og udenlandske.

- Jeg vil helst ikke afsløre alt for meget, for det kan betyde, at det hele går i vasken, inden vi har forhandlet færdigt. Men det er seriøse folk, siger Ole Simonsen.

Ifølge hans afløser som bestyrelsesformand, Bo Pinholt, er der endnu en del ting at løse, før der kan blive tale om et samarbejde mellem AC Horsens og investorerne.

- Vi er langt fra hinanden lige nu, og hvis der skal komme noget ud af det, skal vi have en afklaring inden sommerferien.

- Det er min klare holdning, at vi ikke vil afgive vores selvbestemmelse i AC Horsens. Vi løber ingen risiko med, at klubben kommer på andres hænder, siger Bo Pinholt.

AC Horsens har 50 point for 26 kampe og ligger således lunt til i forhold til at rykke op i Superligaen.

De tre bedste hold rykker op efter sæsonens 33 spillerunder, fordi Superligaen næste år bliver udvidet fra 12 til 14 hold.

AC Horsens har aktuelt syv point ned til Vejle på fjerdepladsen, og vejlenserne har endda spillet 27 kampe.

/ritzau/