Supermarked dropper emballagen

Marie Delaperriére synes, der er alt for meget emballage om vores dagligvarer. Derfor åbnede hun i februar sit emballagefrie supermarked Unverpackt i Kiel.

Det skriver Metroxpress.

Kunderne har altså selv beholdere med til at tappe sæbe og andre varer, når de handler ind i det miljøvenlige supermarked.

Læs også: Genialt: Se, hvad dette supermarked gør med grimme frugter

Marie Delaperriére håber at kunne åbne endnu en butik, hvor plastikposer, plastikbeholdere, dåser, kartoner og plastikflasker er helt forbudt i slutningen af året.

Samtidig har hun ambitioner om at få idéen ud til andre supermarkeder uden for Tyskland. Men ifølge informationsdirektør for Coop, Jens Juul Nielsen, vil der gå lang tid, før danskerne kan handle ind i et emballagefrit supermarked.  

- Vi vil helt sikkert få mindre emballage i fremtiden på vores produkter, men at forestille sig et dansk supermarked helt uden emballage på deres produkter, er ikke realistisk. Emballagen er jo til for at beskytte varen og så den kan holde lidt længere, siger han til Metroxpress.

Læs også: Nu vil Netto til at rode i din skraldespand

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip