Supermarked flytter vindruer til rengøringshylderne for at understrege deres klokkeklare pointe

Klemt inde mellem rengøringsmidler og kemikalier står bakker med vindruer i supermarkedet Hemköpbutiken i Täby nær Stockholm.

Årsagen til, at druerne er blevet placeret der, er ganske enkel.

- Vi tager de sprøjtede druer ind, men de skal være blandt de andre kemikalier på rengøringshylden, lyder det fra indehaver Joakim Skotte, der udtaler sig til svenske Metro

Normalt sælger butikken kun økologiske vindruer. Men når en vare annonceres i kædens tilbudsavis, skal alle butikkerne have den på hylden. Der findes dog ingen regler om, hvor i butikken varen skal placeres.

På den måde kom butikken udenom at stille de sprøjtede druer i frugt- og grøntafdelingen. På skiltet under druerne står denne tekst:

- Hej! Vi har valgt ikke at sælge almindelige druer. Vi har lagt disse druer her for at vise, hvor mange kemikalier de sprøjtes med. Du vil kun finde økologiske druer hos os i Hemköp Alléen.

Kunderne har reageret positivt på initiativet. Historien er også gået viralt i Sverige.

Læs også: Far deler billeder af tudkopper for at advare mod skjult fare

Joakim Skotte håber, at andre vil følge butikkens eksempel.

- Det er et statement. Vindruer når vores børn meget let. Der er naturligvis meget at gøre i supermarkeder, men vi skal begynde et sted, slutter han.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip