Supermodel: Jeg tilgiver Bill Cosby

Skrevet af admin

10/09/2015

Mest læste i dag

I december 2014 tog den 62-årige supermodel Beverly Johnson bladet fra munden og meldte sig i rækken af kvinder, som anklager tv-stjernen Bill Cosby for at have givet dem bedøvende stoffer. I et nyt interview med "Good Morning America" har hun dog kun en ting at sige til den tidligere "The Cosby Show"-stjerne.

- Jeg tilgiver dig, var den tidligere topmodels ord, skriver ABC News.

Beverly Johnson var den første sorte model, som kom på forsiden af det prestigefulde modemagasin Vogue, og i løbet af sin karriere fik hun også en mindre rolle i "The Cosby Show". Bill Cosby spillede i serien en fødselslæge og brugte nogle gange gravide modeller til små roller, hvor de skulle sidde i venteværelset.

Supermodellen var glad for sin lille rolle og så det som en stor mulighed for en vej ind i Hollywood. Bill Cosby inviterede hende hjem for at øve forud for optagelserne, fortalte Beverly Johnson i et essay i Vogue i december.

- Cosby sagde han ville se, hvordan jeg håndterede forskellige scener, så han foreslog, at jeg skulle lade som om, jeg var fuld, skriver Beverly Johnson, og kommenterer selv hvor usandsynligt det var, at en gravid kvinde skulle være fuld i serien.

- Han tilbød mig en cappuccino. Jeg sagde, at jeg ikke drak kaffe så sent på eftermiddagen, fordi jeg så havde svært ved at sove. Han ville ikke give slip på den, skriver den 62-årige stjerne, som endte med at drikke den særlige kaffe.

Beverly Johnson er overbevist om, at hun i det øjeblik blev bedøvet med stoffer. Hun mener dog ikke, at Bill Cosby har voldtaget hende. Hun fortæller til ABC News, at hendes krop gik i en overlevelsestilstand, hvor hun blev ved med at stille spørgsmål og råbe af Cosby, som til sidst smed hende hjem i en taxa.

/ritzau/FOKUS