Superpar har pikant fællesnævner

Skrevet af admin

08/02/2015
Som kærester har skuespillerparret Ashton Kutcher og Mila Kunis sikkert mange ting tilfælles, men én ting er måske en anelse mere pikant end de andre: Kunis og Kutcher har nemlig begge kysset med skuespillerinden Natalie Portman.Det er allerede tydeligt for enhver, der har set både den romantiske komedie "No Strings Attached," og den psykologiske thriller "Black Swan."Men for uindviede gjorde skuespillerinden Mila Kunis opmærksom på det i live-chatten "Reddit - Ask me Anything," hvor fans kan spørge deres idoler om alt.Her ville en fan gerne vide, hvordan det var for Kunis at kysse Portman i filmen "Black Swan."- Når man har en kysse-scene i en film, tænker man ikke på det som en kysse-ting. Man har jo hele filmholdet omkring sig imens, svarede Kunis, der dog nåede at nyde øjeblikket med Portman.- Hun er en dejlig kysser, meget høflig, lød det fra den 31-årige skuespillerinde, der krydrede svaret med det sjove fact.- Der er én person i hele verden, som både Ashton og jeg har kysset med, og det er Natalie Portman, skrev den nybagte mor.Sammen med netop Ashton Kutcher blev Mila Kunis i oktober mor til datteren Wyatt. Derudover kan hun ses i de danske biograferne i filmen "Jupiter Ascending."Newspaq

Mest læste i dag

Som kærester har skuespillerparret Ashton Kutcher og Mila Kunis sikkert mange ting tilfælles, men én ting er måske en anelse mere pikant end de andre: Kunis og Kutcher har nemlig begge kysset med skuespillerinden Natalie Portman.

Det er allerede tydeligt for enhver, der har set både den romantiske komedie "No Strings Attached," og den psykologiske thriller "Black Swan."

Men for uindviede gjorde skuespillerinden Mila Kunis opmærksom på det i live-chatten "Reddit - Ask me Anything," hvor fans kan spørge deres idoler om alt.

Her ville en fan gerne vide, hvordan det var for Kunis at kysse Portman i filmen "Black Swan."

- Når man har en kysse-scene i en film, tænker man ikke på det som en kysse-ting. Man har jo hele filmholdet omkring sig imens, svarede Kunis, der dog nåede at nyde øjeblikket med Portman.

- Hun er en dejlig kysser, meget høflig, lød det fra den 31-årige skuespillerinde, der krydrede svaret med det sjove fact.

- Der er én person i hele verden, som både Ashton og jeg har kysset med, og det er Natalie Portman, skrev den nybagte mor.

Sammen med netop Ashton Kutcher blev Mila Kunis i oktober mor til datteren Wyatt.

Derudover kan hun ses i de danske biograferne i filmen "Jupiter Ascending."

Newspaq