Superstjernepar venter deres første barn

De mødtes under filmoptagelser i 2010, datede fra 2011, i 2012 blev de gift, og nu venter skuespillerparret Ryan Reynolds og Blake Lively deres første barn sammen.

Mandag afslørede Lively den søde hemmelighed på sin livsstilshjemmeside Preserve.us, hvor hun delte et billede af sig selv med hænderne om den voksende mave.

Billedet blev lagt ud som en del af kampagnen, "Preserve Celebrations: Falling for Family", der er en hyldest til kvinder. Ud over billedet afslører hun ikke mere om den kommende baby.

Parret har altid talt meget om deres store fælles ønske om at stifte familie sammen. Senest i september, hvor Lively allerede gemte på hemmeligheden.

- Jeg må se at komme i gang. Hvis jeg kunne spytte et kuld børn ud, så ville jeg gøre det, sagde den 27-årige skuespillerinde dengang til magasinet Marie Claire.

En måned tidligere roste hun desuden sin 37-årige mands faderegenskaber i magasinet Vogue.

- Han bliver en fantastisk far, leder og patriark. Det giver bare så meget mening, at han skal være alle de ting, sagde skuespillerinden.

Både Reynolds og Lively har tidligere udtalt, at de ønsker sig et helt fodboldhold af børn sammen.

- Vi kommer begge fra store familier, så vi ville selv elske at få en stor familie sammen, sagde Reynolds til mandemagasinet Details i 2013.

Ryan Reynolds var fra 2008 til 2011 gift med skuespillerinden Scarlett Johansen. I september blev hun mor til datteren Rose, som hun har med sin forlovede, den franske journalist Romain Dauriac.

Newspaq

 

Dagens Gossip