Superstjerner inviterer alle til polterabend

Der bliver hverken solgt kys på Strøget til en flad femmer eller rendt rundt med et "Jeg skal giftes"-papskilt på maven, når Hilton-hotelarvingen Nicky Hilton fejrer sin polterabend inden brylluppet med en anden arving, nemlig finansieringsmanden James Rothschild, der er en del af den magtfulde Rothschild-familie.

Festen bliver holdt over flere dage i den amerikanske badeby Miami, og med til festlighederne er en masse veninder og Hilton-brudens celebre storesøster, Paris Hilton.

Søstrene, der er kendt for deres overdådige og ekstravagante livsstil, har dog valgt at fejre den kommende brud mere folkeligt.

På en officiel indbydelse på Instagram inviterede Hilton-arvingerne lørdag aften alle interesserede med til polterabend.

- Hey, Miami. Vi ses i aften til den ultimative polterabends-fest. Det bliver en fantastisk aften! Vi ses derhenne!, lyder teksten til et officielt billede af søstrene iført solbriller og bling-bling.

Søndag fortsætter festivitassen med anden omgang af festen, afslører storesøster-Hilton til et gruppebillede af venindeflokken, hvor den kommende brud er iført diadem og et banner med ordene: "Kommende brud".

- Runde to. Brudepigerne er klar til, at det går ned i aften, skriver hun efterfulgt af hashtaggene "Nickys polterabend" og "Mrs. Rothschild".

Det bliver det andet ægteskab for 31-årige Nicky Hilton, som egentligt hedder Nicholai til fornavn, mens 34-årige Paris Hilton endnu ikke har givet nogen sit livs ja. Rothschild og Hilton har været sammen siden 2011 og forlovede sig i 2014.

Hilton-søstrene har deres eget forretningsimperium med tøj og parfume, mens storesøster Paris Hilton også laver film og musik ved siden af.

Se invitationen her: https://instagram.com/p/3mUwyjKgOr/?taken-by=parishilton

Og se pigerne gøre klar til polterabend: https://instagram.com/p/3nvkghKgPR/?taken-by=parishilton

/ritzau/FOKUS

.

Dagens Gossip