Superstjerner tager venskab til nyt niveau

Det er ikke kun i filmen "Good Will Hunting", at de to superstjerner er bedste venner.

De Oscar-vindende skuespillere Ben Affleck og Matt Damon er nemlig så tætte, at de skal holde Thanksgiving sammen med hinandens familier i år.

Det skriver US Weekly.

- Min mor bor hos os for tiden, og vi skal alle ned til Matt Damons hus, som ligger på den samme gade som vores. Vi er alle inviterede, fordi vi er som én stor familie. Jeg glæder mig rigtig meget, siger Affleck.

Thanksgiving-planerne for Affleck og konen Jennifer Garner er lidt anderledes i år, da de plejer at bruge den amerikanske helligdag sammen med skuespillerens lillebror Casey Affleck.

- I år tager vi ned til Matt, men jeg plejer at lave mad, og så kommer Casey og hans familie over til os. Men i år er han i Boston, og vi er her i Los Angeles, siger 42-årige Garner.

Og selv om skuespillerinden ikke fejrer helligdagen hjemme, har hun stadig planer om i hvert fald at lave sød kartoffelmos til anledningen. For hendes mand er det lige modsat, da han i stedet vil fokusere på at spise og drikke.

- Jeg skal ikke lave mad! Jeg medbringer noget vin, og så vil jeg fokusere på kalkunen. Den skal jeg spise vildt meget af hjemme hos Matt, siger Affleck.

Thanksgiving er i USA altid den fjerde torsdag i november, hvilket i år er den 27. november.

Newspaq

 

Dagens Gossip