Susan Sarandon vender tommelen op for pot

I en tid med stadig mere legalisering af rusmidlet cannabis er der måske ikke så meget at sige til, at hun tør give sin personlige godkendelse.

I hvert fald har den amerikanske skuespillerinde Susan Sarandon nu afsløret, at hun intet galt ser i at nyde en omgang Beatles-tobak i ny og næ. Heller ikke hvis man går op i sit udseende som 67-årig.

Det fortæller hun til det britiske magasin Hello!

- I dag er der mange kvinder, der ikke ligner det, man skulle tro, 67 år så ud som, så jeg er ikke så usædvanlig. Meget af det handler om at være glad og nysgerrig og at holde fast i sin humoristiske sans. Men mit primære råd er først og fremmest at lade være med at ryge - eller rettere, lad være med at ryge cigaretter, siger Sarandon.

- Jeg er nede med cannabis, men tobak er det værste for huden. Og derudover handler det om at bruge mådehold, for meget af alt kan nemlig mærkes. Ikke for meget sol, ikke for meget alkohol, ikke for meget mad, fortsætter hun.

Den 67-årige Susan Sarandons forbrug af cannabis har aldrig været en hemmelighed, og hun har da også tidligere afsløret, at hun har røget inden alle prisuddelinger - med undtagelse af de årlige Oscars.

Newspaq

 

Dagens Gossip